dilluns, 2 de juny del 2008

Informació sobre l'Assemblea

Hola a totes i tots,
A hores d’ara potser us sorprendrà rebre una carta de l’Associació Cultural La Mar de Garbí. Fins i tot pot ser que ben bé no recordeu de què es tracta. Us poso en situació:

L’Associació Cultural la Mar de Garbí es va crear fa uns quinze anys amb l’esplai com a secció principal i recollia altres iniciatives com un grup de muntanya, fotografia… Per diversos motius el funcionament com a associació es va anar perdent fins que ara fa uns dos anys l’equip de monitores i monitors de l’esplai ens vam plantejar què calia fer davant d’aquesta situació. Per aclarir temes legals, uns quants de nosaltres vam decidir constar com a nova Junta Directiva per legalitzar el procés. A principis d’aquest curs que ja s’acaba la idea va ser tornar a activar l’associació tenint en compte qualsevol iniciativa que pogués sorgir i que fos susceptible de ser secció. Sembla que la proposta va quallar i a hores d’ara tenim un petit grup de muntanya i d’altres projectes que ens ballen pel cap.

Per això des de fa uns mesos el nostre objectiu és reactivar l’associació i el seu funcionament ordinari. Una comissió formada per membres de l’Esplai i el Grup de Muntanya ha començat a treballar per realitzar una assemblea general de socis per el dia 28 de juny a la tarda en la que es faci un balanç dels darrers anys i es comenci a treballar cap al futur. La proposta per al futur passa per l’elecció d’una nova Junta Directiva i l’aprovació del seu pla de treball.

En aquesta trobada hi esteu totes i tots convidats, ja que a hores d’ara no tenim constància de qui són els i les sòcies de l’entitat. Per això considerem que qualsevol persona que estigui interessada en aquesta iniciativa podrà assistir amb dret a veu. Per altra banda només els majors d’edat tindran dret a vot.

Per altra banda també està al vostre abast documentació al voltant de l’assemblea a http://www.lamardegarbi.blogspot.com/. Us demanem que si no és realment necessari, no imprimiu tota aquesta documentació.

Així doncs, només em queda recordar-vos que estarem encantats de gaudir de la vostra presència.
Fins aviat,


Berta Mundó i Fontdeglòria
Secretària de l’AC La Mar de Garbí

Mataró, 2 de juny de 2008.